SOM MORERETES... SOM LES MORERETES!

Gala dels 1 2018 a Catarroja

La falla les Moreretes va assistir el divendres passat 18 de Maig, a la gala dels 1, una gala organitzada per la Junta Central Fallera a Catarroja. Aquesta gala pretén homenatjar els artistes fallers dels monuments guanyadors de la secció més alta de totes les juntes locals (tant falles grans com les infantils).


La falla les Moreretes com a guanyadora de les dues falles de la localitat, va acompanyar als seus artistes a aquesta gala dels 1.


Falla infantil: Deu anys després Juan Gimeno va tornar a ser l'encarregat de crear la falla infantil 2018, aconseguint així els mateixos èxits que aquells anys. Moltes gràcies per tot, la falla va quedar molt xula i va ser molt comentada per tot el poble.


Falla gran: Fede Alonso Andreu va ser, un any més, l'encarregat de crear la falla gran 2018. Des d'aquestes línies volem donar-li les gràcies per tot el viscut i els èxits aconseguits i li volem desitjar més èxits en els seus nous projectes.


l'acte va estar presidit pels Mestres Majors dels 3 Gremis (València, Borriana i Alacant) que foren els encarregats d'entregar les figures creades per a l'ocasió a cada artista. A més a més també va assistir la Fallera Major de València, Rocio Gil.


En finalitzar l'acte anàrem tots junts a celebrar aquesta gran nit amb un sopar.


Enhorabona a tots!
Sabies que? Conéix tots els premis de la història moreretes